Plata comenzii dumneavoastra poate fi facuta in sase modalitati de plata: 

✓ Plata cu Card bancar Visa sau Mastercard prin 2CheckOut.com; (doar in Google Chrome sau Mozilla Firefox);
✓ Depunere numerar la orice unitate BCR;
✓ Transfer bancar ( Internet Banking );
✓ Online prin serviciul PayPal;
✓ Prin Western Union sau Money Gram;
✓ Cash la sediul nostru.

1. Plata cu Card bancar Visa sau Mastercard:  Plata cu cardul se realizeaza in colaborare cu 2CheckOut.com fiind cea mai simpla metoda de plata, se realizeaza online si este disponibila tuturor clientilor care poseda un card de credit sau debit: Visa, MasterCard, Discover, Jcb, Diners Club, American Express. Aceasta consta in completarea de catre dvs a unui formular cu datele cardului dvs. Aceste date vor fi apoi trimise printr-o conexiune sigura (SSL 128biti) catre serverele procesatorului 2CHECKOUT.COM care, in doar o secunda vor trimite un mesaj daca plata a fost acceptata, sau daca nu, motivul refuzului. In momentul in care veti vedea mesajul "Tranzactie acceptata" inseamna ca plata comenzii a fost reusita, noi urmand a livra produsele sau serviciile aferente. ( !!! Din motive de securitate a datelor dvs., puteti face plata prin 2CHECKOUT.COM doar in browserele recomandate Google Chrome sau Mozilla Firefox)

2. Depunere numerar la orice unitate BCR:  Plata prin depunere numerar la orice unitate BCR se face conform datelor din factura proforma. Aceasta este trimisa catre e-mail-ul cu care v-ati inregistratpe site, automat de catre sistem, imediat dupa ce ati facut comanda pe site-ul nostru si ati ales metoda Depunere numerar la orice unitate  BCR. Catre sfarsitul acesteia, in partea stanga jos, veti gasi datele necesare pentru a efectua transferul. Banii se depun in numerar in contul nostru prin orice oficiu  BCR; acestia ajung instant iar comanda dvs va fi livrata dupa ce ne confirmati efectuarea platii telefonic, prin SMS sau prin e-mail, atasand o imagine cu dovada platii.

3. Transfer Bancar ( Internet Banking ): Plata prin Internet Banking se face conform datelor ( contul IBAN ) din factura proforma. Aceasta este trimisa catre e-mail-ul cu care v-ati inregistrat pe site, automat de catre sistem, imediat dupa ce ati facut comanda pe site-ul nostru si ati ales metoda Transfer Bancar sau Internet Banking. Catre sfarsitul acesteia, in partea stanga jos, veti gasi datele necesare pentru a efectua transferul. Va rugam ca dupa ce ati efectuat transferul sa ne trimiteti dovada platii ( in format pdf sau un screensot ) catre office@trimiteflorilabucuresti.ro.

4. Online prin serviciul PayPal:  Prin PayPal puteti efectua plati electronic, folosind un card Visa, MasterCard, American Express, Amex sau Discover. Pentru aceasta este nevoie sa va creati un cont pe adresa www.paypal.com, serviciul fiind gratuit. Plata se face instant si nu avem nevoie de confirmare din partea dvs. PayPal este cel mai de incredere mijloc de plata online, fiind utilizat de peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari. In momentul in care se efectueaza plati din contul PayPal, informatiile financiare ale dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele magazinului nostru si sunt protejate impotriva fraudei de catre sistemele de securitate PayPal.

5. Prin Western Union sau Money Gram:  Daca alegeti Western Union sau MoneyGram veti primi prin e-mail automat dupa finalizarea comenzii, datele necesare efectuarii platii. Livrarea o vom face in cel mai scurt timp posibil, din momentul in care primim la telefon, pe e-mail sau pe messenger numarul operatiunii.

6. Cash la sediul nostru:  Daca alegeti aceasta metoda de plata va rugam sa ne contactati si in cel mai scurt timp posibil vom stabili o intalnire la sediul nostru social.