Am îmbinat florile cu frumosul, cu gesturile memorabile, cu arta, si am creat astfel www.trimiteflorilabucuresti.ro; un concept care îsi propune sa aduca un suflu nou în comertul on-line cu flori. Cu ajutorul felicitarilor Hand-Made unicat care insotesc fiecare creatie florala, prin modul unic de livrare al aranjamentelor florale (always one person) si al cadourilor pe care dumneavoastra le trimiteti catre persoanele dragi ne diferentiem ca abordare fata de competitorii nostri.

Calitatea, prospetimea florilor si atentia sporita la detalii reprezinta standardul cel mai important pe care il respectam. Este foarte important sa cunoasteti faptul ca florile pe care le comercializam provin din depozitul nostru si sunt mentinute la valorile de temperatura adecvata pe toata durata pastrarii lor. In conditiile in care florile sunt pastrate si ingrijite de catre clienti conform indicatiilor pe care noi le vom oferi la livrare, acestea vor avea o durata de viata mai indelungata.

Pe langa felicitarile clasice prin care dumneavoastra puteti sa va transmiteti gandurile de apreciere catre persoanele dragi, TrimiteFloriLaBucuresti va pune la dispozitie GRATUIT felicitari Hand-Made. Acestea sunt realizate manual de catre un artist plastic si reprezinta un mini-tablou cu teme florale. Pe spatele acestei felicitari va aparea mesajul dumneavoastra. Este de retinut faptul ca aceasta felicitare are o durata de viata indelungata, putand fi spre exemplu înramata pentru ca gestul pe care l-ati facut sa ramana intotdeauna la vedere si langa persoana draga. In acest fel momentul nu va fi uitat, iar ideea unui cadou perisabil asa cum sunt percepute florile va trece intr-un plan secundar.

Ne propunem sa fim priviti ca un partener sigur si de incredere, gata sa raspunda promt solicitarilor dumneavoastra. Suntem receptivi la feedback si va invitam sa va simtiti liberi de a ne transmite sugestiile si propunerile dumneavoastra.

Suntem prietenosi cu natura si ne simtim responsabili sa contribuim pozitiv asupra vietii oamenilor. Folosim ambalaje din hartie reciclata pentru buchetele noastre in asa fel incat sa oferim aranjamentelor florale un aer rafinat, clasic, vintage, elegant si occidental. 

Datele noastre de identificare sunt:

Popa A. Cristian Alexandru
Str. Arhitect Zagoritz Alexandru, Nr. 14, București
Cod Unic de înregistrare: 33468882
Nr. de ordine în Registrul Comerțului: F40/3293/2014


Pentru a ne contacta vă rugăm să folosiți datele din pagina de Contact.