In speranta de a fi pe intelesul tuturor posibililor clienti, am creat un tutorial pentru a fi cat mai bine inteles modul de comandare a produselor de pe site-ul nostru. Va multumim ca ati ales magazinul nostru online si nu ezitati sa ne contactati folosind datele din pagina de Contact, pentru orice fel de probleme, neclaritati sau sugestii.

1. Se navigheaza catre pagina buchetului dorit.

2. Se apasa butonul verde ADAUGA IN COS.

(! ! ! ATENTIE - sistemul securizat 2Checkout de plata & securitate a datelor dvs., permite efectuarea platii prin card bancar doar in browserele de internet: Google Chrome sau Mozilla Firefox)

3. Imediat va aparea formularul de comanda unde in partea de sus a imaginii veti putea vizualiza continutul cosului de cumparaturi.


4. Putin mai jos puteti in partea din stanga a paginii veti putea vedea formularul de comanda cu informatiile necesare efectuarii livarii: Punctele 1 - Adresa de facturare (Datele expeditorului) si 2 - Adresa de livrare (Datele destinatarului).

In cazul in care detineti deja un cont va rugam sa introduceti datele dvs. (e-mail-ul si parola dvs.) in sectiunea de sus: AUTENTIFICARE. In cazul in care doriti sa efectuati o comanda rapid ca utilizator neinregistrat, va rugam sa completati integral si cu atentie restul campurilor. 

5 Urmatorul par este completarea 3 - Date Livrare si 4 Date de Plata + Text Mesaj Felicitare cu preferintele dvs. legate de livrare si plata.

6. Dupa ce reusiti sa completati toate cele 4 campuri pentru a finaliza comanda apasati butonul din partea de jos a paginii CONTINUA, sub sectiunea 4 - Date Plata,  va aparea din nou continutul cosului si totalul, iar pentru a finaliza apasati butonul CONFIRMA COMANDA.


7.  Nu inchideti browserul in tot acest timp !

8. De aici veti fi directionat catre pagina prin care sunteti anuntat ca comanda dvs a fost finalizata cu succes. Nu va ramane decat sa va delogati si apoi sa verificati e-mailul cu care v-ati inregistrat pentru a lua datele necesare efectuarii platii.

9. Cand veti deschide e-mailul primit de noi, catre sfarsitul facturii proforme, veti observa datele cu care puteti achita comanda.

10. In cazul in care platiti prin PayPal sau cu cardul, dupa pasul 6 veti fi directionat catre o pagina securizata unde va trebui sa confirmati achitarea comenzii si sa introduceti datele necesare platii.  Foarte important sistemul nostru de plata cu cardul accepta din motive de siguranta datelor, doar browserele de internet Google Chrome sau Mozilla Firefox. (* In cazul in care plata nu s-a putut efectua prin intermediul cardului, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a gasi cea mai buna solutie pentru dvs.)

Acesta este tot. Foarte simplu, nu? Daca aveti nelamuriri sau intrebari, va rugam sa ne contactati folosind datele din pagina de Contact.