Programul de livrare: 

Orar de Livrari:

Luni-Vineri: 18:00-00:00 (Livram Seara)

Sambata-Duminica: 10:00-00:00 (Non-Stop)


Florile livrate seara vor ajunge intotdeauna la domiciliul persoana iubita iar surpriza va avea aceeasi intensitate. Se vor evita astfel situatiile incomode in care destinatarul transporta pe cont propriu buchetul & tortul, de cele mai multe ori in conditii improprii, existand riscul deteriorarii produselor.

*In zilele importante de sarbatoare programul putem efectua livrari Non-Stop 

Puteti efectua comanda  zilnic 24/24. In cazul livrarilor de flori cu livrare in aceeasi zi,  va rugam sa efectuati comanda pana in ora:

Luni-Sambata: 18:00 

Duminica: 14:00

Livrarea buchetelor de flori prin floraria noastra online se efectueaza de regula intr-un interval de 1-3 ore din momentul confirmarii platii*.

(*)Va rugam sa tineti cont de traficul rutier foarte problematic din Bucuresti, care poate influenta timpul de deplasare, astfel incat intervalul de livrare de mai sus poate fi depasit.

(*)In zilele de sarbatoare, din cauza volumului mai ridicat de comenzi, intervalul de asteptare poate fi mai mare.

(*)In situatial in care intervalul selectat de dvs. este deja rezervat de catre un alt client, primul client va avea prioritate, iar comanda va putea fi livrata in imediat urmatorul interval orar disponibil.

Livrarea florilor se face prin curieri proprii, cu experienta in domeniu, care prin cuvintele atent alese in momentul oferirii buchetului vor amplifica gestul dvs. si vor crea o emotie suplimentara.
Dispunem de un parc auto propriu, adecvat livrarii de flori proaspete si torturi in conditii optime.

Livrarea se realizeaza doar pe raza Municipiului Bucuresti si a localitatilor invecinate din judetul Ilfov.

Pentru Bucuresti livrare este GRATUITA.
Pentru localitatiile din jud. Ilfov tariful transportului este de 25 Lei.