Programul de livrare:

Luni-Vineri: 19:00-00:00 (Livram doar seara)

Sambata-Duminica: 10:00-00:00


Puteti efectua comanda  zilnic 24/24. In cazul livrarilor de flori cu livrare in aceeasi zi,  va rugam sa efectuati comanda pana in ora:

Luni-Sambata: 20:30 

Duminica: 14:30

Livrarea buchetelor de flori prin floraria noastra online se face intr-un interval de 1-3 ore din momentul confirmarii platii*.  Insa, va rugam sa tineti cont de traficul rutier din Bucuresti care este foarte problematic, prin urmare pot exista cazuri in care intervalul orar de livrare de mai sus poate fi depasit. De asemenea, in zilele de sarbatoare, datorita volumului ridicat de comenzi intervalul de asteptare este mai mare. In cazul in care intervalul selectat de dvs. este deja rezervat de catre un alt client, primul client va avea prioritate, iar comanda va putea fi livrata in imediat urmatorul interval orar disponibil.

Livrarea florilor se face prin curieri proprii, cu experienta in domeniu, care prin cuvintele atent alese in momentul oferirii buchetului vor amplifica gestul dvs. si vor crea o emotie suplimentara.
Dispunem de un parc auto propriu, adecvat livrarii de flori proaspete si torturi in conditii optime.

Livrarea se realizeaza doar pe raza Municipiului Bucuresti si a localitatilor invecinate din judetul Ilfov.

Pentru Bucuresti livrare este GRATUITA.
Pentru localitatiile din jud. Ilfov tariful transportului este de 25 Lei.

-! Prin exceptie puteti comanda zilnic (dupa ora 19:00) in functie de disponibilitate, buchete de trandafiri. Pentru aceasta livrare se va percepe o taxa suplimentara. Va rugam in acest caz sa ne contactati telefonic inainte de a efectua comanda pentru a stabili detaliile.