Prin floraria online TrimiteFloriLaBucuresti.ro puteti surprinde in orice moment persoanele dragi, NON-STOP, cu buchete de flori fermecatoare, plante decorativetorturi proaspete si alte cadouri specifice, umpland astfel garantat sufletul celei care va primi atentia dvs. si castigand admiratia si respectul ei, indiferent de moment sau ocazie.

In general, livrarea buchetelor de flori prin floraria noastra online se face intr-un interval de 3 ore din momentul confirmarii platii.  Insa, dupa cum este foarte bine cunoscut, traficul rutier din Bucuresti este foarte neprevazator si poate reprezenta o provocare serioasa pentru orice sofer experimentat, prin urmare pot exista cazuri in care intervalul orar de livrare de mai sus poate fi depasit. De asemenea, in zilele de sarbatoare, datorita volumului ridicat de comenzi intervalul de asteptare este mai mare. In cazul in care intervalul selectat de dvs. este deja rezervat de catre un alt client comanda dvs. va putea fi livrata in imediat urmatorul interval orar disponibil.

Livrarea florilor se face prin curieri proprii, cu experienta in domeniu, care prin cuvintele atent alese in momentul oferirii buchetului vor amplifica gestul dvs. si vor crea o emotie suplimentara.
TrimiteFloriLaBucuresti.ro dispune de un parc auto propriu, adecvat livrarii de flori proaspete si torturi in conditii optime.

Livrarea se realizeaza doar pe raza Municipiului Bucuresti si a localitatilor invecinate din judetul Ilfov.

Pentru Bucuresti livrare este GRATUITA.
Pentru localitatiile din jud. Ilfov tariful transportului este de 25 Lei.


Comanda pe site-ul nostru se poate realiza zilnic 24/24, NON-STOP. In cazul livrarilor de flori pe care doriti sa le livram in aceeasi zi, seara-noaptea (dupa ora 19:00) sau in dimineata urmatoare devreme, va rugam sa efectuati comanda in intervalul orar:

Luni-Sambata: 08:00 - 19:00

Duminica: 08:00 - 13:30

-! Prin exceptie puteti comanda zilnic (dupa ora 19:00) in functie de disponibilitate, buchete de trandafiri. Pentru aceasta livrare se va percepe o taxa suplimentara. Va rugam in acest caz sa ne contactati telefonic inainte de a efectua comanda pentru a stabili detaliile.