Momente

169 Lei
Disponibilitate: În Stoc
ALEGEREA SIGURA - Creatii florale potrivite pentru a exprima ganduri, emotii si sentimente frumoase;
SATISFACTIE GARANTATA - Cele mai cuceritoare buchete de flori din Bucuresti, pentru orice ocazie;
FLORI PROASPETE - Calitatea I, cu rezistenta sporita + Conservant GRATUIT;
LIVRARE FLORI BUCURESTI Rapida GRATUITA in 1 - 3 ore;
FELICITARE inclusa GRATUIT, pentru orice comanda;
BUCHETE PERSONALIZATE pentru a trimite exact ce va doriti.

Pentru comenzile cu livrare IN ACEEIASI ZI, va rugam sa plasati comanda PANA in ora 19:00, ora Romaniei. *(pentru urgente dupa aceasta ora, va rugam sa ne contactati telefonic)
Livrarea buchetelor de flori prin floraria noastra online se face in localitatea Bucuresti si in localitatile din Ilfov invecinate,  Non-Stop. In functie de ora la care se efectueaza comanda si de adresa de destinatie, buchetul de flori sau cadoul va ajunge intre 1 si 4 ore.

Poti achita prin card bancar direct online, prin transfer bancar, depunere numerar la orice sucursala BCR, prin Western Union, Paypal, la sediul nostru sau la livrare. Desigur, orice tranzactie are justificare legala si poti comunica oricand cu noi pentru orice problema intampinata.

Fa-i o surpriza de senzatie oferindu-i un buchet cu totul special: 10 trandafiri si 7 frezii impreuna cu verdeata decorativa eleganta. Nu vei regreta alegerea ! Trandafirii comercializati de noi fac parte din prestigiosul soi Red Naomi de Luxe, fiind cei mai frumosi si apreciati trandafiri la momentul actual in lume.

Adauga


Produse asemănătoare
Facebook chat support
1
Close chat
Bună ziua! Vă mulțumim pentru vizită. Dacă aveți întrebări vă rugăm apăsați butonul START pentru a începe o conversație cu un membru al echipei de suport :)

Start

Cutii
flori
Vezi toate

Torturi

Vezi toate

Cosuri
cadou
Vezi toate